مدیر سیستم
  تنقلات
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/06/03
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

آجيل تركيبي از میوه‌های خشک‌شده و مغزهاي مختلف است که قبلا فکر می‌کردند ارزش غذایی ندارد، چرب و چاق‌کننده است و برای سلامت بدن ضرر دارد. اما حالا دیگر، محققان طور دیگری فکر می‌کنند. مطالعات و پژوهش‌های علمی بلند مدت نشان داده كه مصرف آجيل می‌تواند اثرات مثبتي بر سلامت بدن داشته باشد. البته به شرطی که آجیل را به شکلی منطقی و به عنوان جزئي از یک برنامه غذايي متعادل مصرف کنیم.

برخلاف تصور خیلی‌ها كه هنوز هم گمان مي‌كنند اين قبيل مواد خوراكي، فاقد ارزش‌ غذايي هستند، باید گفت که مواد تشکیل‌دهنده آجیل منبع سرشاري از پروتئين، مواد معدني و ويتامين‌هاي آنتي‌اكسيدان به شمار می‌آیند. مغزها در هرم غذايي در گروه گوشت‌ها قرار مي‌گيرند و پروتئين، آهن، روي، كلسيم، پتاسيم و بسياري از دیگر مواد معدني ارزشمند را در خود جای داده‌اند. طعم و شکل آجیل به اندازه کافی وسوسه‌کننده هست اما اگر برای دوست‌داشتن آن به دنبال دلایل مستند و علمی می‌گردید،