سه شنبه ١٣٩٦/٧/٢٥    EN

مدیر سیستم
  نوشیدنی گازدار
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/06/04
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

نوشابه های گازدار ممّلو از شکر مصنوعی همه جا هستند حتی اگر شما بخواهید چیز دیگری بنوشید باز این نوشابه های مضر جلوی چشمان شما هستند؛ این نوشابه ها در همه جا و قابل دسترس نیز می باشند در سوپر مارکتها، رستورانها وبسیاری از جاهای دیگر آنها را مشاهده می کنید. هر سال که می گذرد انواع و اقسام نوشابه های گازدار با نام مختلف و توسط تبلیغات وسوسه کننده واغواگر که توسط کارخانه های تولید کننده این نوشابه ها انجام می شود، وارد جامعه می شوند!

طعم شیرین این نوشابه های گازدار آن چنان وسوسه کننده است که یکی از اجزای ثابت رژیم های غذایی به حساب می آیند، اکثر افراد بویژه جوانان به نوشیدن این نوشابه ها نوعی اعتیاد پیدا کرده اند و شاید بتوانند مصرف آن را کم تر کنند اما هرگز نمی توانند بطور کامل به آن "نه" بگویند. اعتیاد پیداکردن نسبت به هر چیزی بد است حتی اگر این اعتیاد نسبت به نوشابه های گازدار باشد . نوشابه های گازدار تاثیرات مضر فراوانی بر سلامت بدن دارند:

دانشگاه هاروارد اظهار نموده آب ساده یکی از سالم ترین نوشیدنیها می باشد. نوشیدن آب نه تنها سبب آبرسانی به بدن می شود بلکه به دفع مواد زائد و سمی از بدن کمک کرده و بدن را پاکسازی می کند. آب نه تنها سبب حفظ PHخون می شود بلکه سبب حفظ تعادل در میزان الکترولیت های بدن می شود.