شنبه 17 خرداد 1404
تاریخ ایجاد: دو شنبه 20 اسفند 1403   تاریخ بروزرسانی: دو شنبه 20 اسفند 1403   

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان زرند جلسه آموزشی ویژه صنف تالار، رستوران و اغذیه فروشان در روز یکشنبه مورخ 1403/12/19 برگزار شد در این جلسه مهندس عربپور ریاست مرکز بهداشت با تشریح آیین نامه ماده13 به رعایت مقررات بهداشتی برای تهیه موادغذایی سالم و در نهایت حفظ سلامت عموم مخصوصاً روزه داران اشاره و در ادامه آقای مهندس محمدی در خصوص رعایت دستورالعمل های بهداشتی، توجه متصدیان به تذکرات بازرسین و اخطاریه های صادر شده ، رفع نواقص بهداشتی در موعد مقرر جهت تامین امنیت غذایی تاکید کردند بعد از آن کارشناس محترم اداره دامپزشکی آقای دکتر حسینی در خصوص بهداشت فرآورده های خام دامی و خانم مختاری کارشناس تغذیه در خصوص روغن های مصرفی به ایراد مطلب پرداختند و در نهایت هم خانم مهندس عرب و آقای مهندس خداوردی به ترتیب به نواقص بحرانی و غیربحرانی رایج بهداشتی و مقابله با حشرات و جوندگان و پشه آئدس در مراکز فوق اشاره کردند    

IMG_2726 - Copy
IMG_2729 - Copy
-2147483648_-211399
IMG_2724 - Copy
IMG_2730
IMG_2742 - Copy
IMG_2757 - Copy
IMG_2760
IMG_2762
IMG_2771 - Copy
IMG_2776 - Copy