جمعه 16 خرداد 1404
تاریخ ایجاد: یکشبه 2 اذر 1399   تاریخ بروزرسانی: یکشبه 21 خرداد 1402   

نام و نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

سمت

شماره تماس

دکتر مهسا بهار

متخصص آسیب شناسی تشریحی

مسئول فنی

03431428040

دکتر زینب زمانی

متخصص آسیب شناسی تشریحی

مسئول فنی

03431428040

زهره ابراهیمی

لیسانس علوم آزمایشگاهی

مسئول واحد

03431428040

 

پرسنل: 6 کارشناس-3 کاردان-2 منشی

 

شرح وظایف پرسنل آزمایشگاه

بخش پذیرش

1- پذیرش و جوابدهی صحیح و تسلط کامل به نرم افزار HIS
۲توانایی برطرف کردن اشکالات جزئی کامپیوتری
3- انجام تماس های لازم با بیماران و بخش ها و ثبت دقیق آن ها در لیست های کاری مربوطه
4- گرفتن صحیح لیست های بیمه و درست کردن برگه های بیمه
5- ارتباط خوب و درست با بیماران و بخش های داخلی بیمارستان


بخش سرولوژی

۱- انجام کنترل کیفی روزانه معرف ها و آنتی ژن های سرولوژی
۲- انجام روزانه کنترل تست های انعقادی و رسم چارت
۳- انجام صحیح و دقیق تست های سرولوژی
۴- انجام صحیح نمونه های کنترل کیفی خارجی
۵- سرعت و دقت در انجام وظایف محوله
۶- انجام صحیح مستند سازی های لازم

 

بخش هورمون شناسی و بیوشیمی
۱- استفاده از کنترل های لازم در هر سری کاری و رسم چارت و تفسیر آن ها
۲- انجام صحیح و دقیق تست ها و انجام صحیح مستند سازی های لازم
۳- استفاده روزانه از کنترل های بیوشیمی و رسم چارت های مربوطه و تفسیر آن ها و برطرف کردن عامل ایجاد خطا در صورت وجود اشکال
۴- داشتن تسلط کامل به دستگاه و برطرف کردن مشکلات جزئی در صورت نیاز
۵- انجام کالیبراسیون دستگاه در صورت نیاز
۶- مراقبت صحیح و درست از دستگاه و تسلط به انجام مراقبت های دوره ای از قبیل تعویض لامپ ، کوت و کارهای بعد از آن
۷- انجام صحیح مستند سازی های لازم

 

بخش یورین و انگل شناسی

1- انجام کنترل کیفی معرف ها و استرپ های مورد نیاز

2- تشخیص دقیق انواع کست ها، کرینال ها و سایر موارد موجود در نمونه ها

3- انجام صحیح نمونه های ۲۴ ساعته
4- تشخیص درست انواع انگل های مختلف
5- انجام صحیح مستند سازی های لازم

 

بخش هماتولوژی  

۱- انجام روزانه کنترل کیفی داخلی از قبیل انجام خون کنترلی و رسم چارت و غیره

۲- انجام شستشوهای روزانه و دوره ای
۳- دقت در انجام تست ها و توجه به انواع پارامترها

۴- توانایی تشخیص صحیح اسمیر خون محیطی
۵- انجام صحیح مستند سازی های لازم

 

بخش میکروب شناسی

۱. انجام کنترل کیفی به موقع محیط های کشت، دیسک های آنتی بیوگرام ،معرف های میکروب شناسی و رنگ گرم

۲. نگهداری صحیح محیط های کشت و دیسک های آنتی بیوگرام
۳. کنترل مداوم صحت کاراتوکلاو
۴. انجام صحیح تست های افتراقی و آنتی بیوگرام
۵. نگهداری صحیح سوش های میکروبی و ساب کالچر به موقع آن ها
۶. تشخیص صحیح نمونه های بالینی بیماران
۷. پایش دمای یخچال ، فریزر و انکوباتور
۸. سرعت و دقت لازم در انجام وظایف محوله و انجام صحیح مستندسازی های لازم
۹. تشخیص صحیح نمونه های کنترل کیفی خارجی