جمعه 16 خرداد 1404
صفحه اصلی
معرفی
شهرستان زرند
شبکه بهداشت
مرکز بهداشت
بیمارستان سینا
شبکه بهداشت
تاریخچه
رسالت و اهداف
وظایف اساسی
ارتباط با شبکه بهداشت
حوزه ریاست
ریاست شبکه بهداشت
معاونت بهداشتی
اورژانس 115
نظارت و بازرسی
حراست
مرکز بهداشت
حوزه ریاست
حراست
واحدهای فنی
گسترش شبکه ها
معرفی کارکنان
بیان اهداف و رسالت
شرح وظایف
فرایند ها
دستورالعمل ها
سلامت محیط و کار
سلامت کار
معرفی کارکنان
بیان اهداف و رسالت
شرح وظایف
فرایندها
دستورالعمل ها
سلامت محیط
معرفی کارکنان
بیان اهداف و رسالت
شرح وظایف
فرایندها
دستورالعمل ها
سلامت روانی و اجتماعی و اعتیاد
معرفی کارکنان
بیان اهداف و رسالت
شرح وظایف
فرایندها
دستورالعمل ها
سلامت جمعیت و خانواده و مدارس
معرفی کارکنان
بیان اهداف و رسالت
شرح وظایف
فرایندها
دستورالعمل ها
آموزش و ارتقا سلامت
معرفی کارکنان
بیان اهداف و رسالت
شرح وظایف
فرایندها
دستورالعمل ها
پیشگیری و مبارزه با بیماریها
بیماریهای غیرواگیر
معرفی کارکنان
بیان اهداف و رسالت
شرح وظایف
فرایندها
دستورالعمل ها
بیماریهای واگیردار
معرفی کارکنان
بیان اهداف و رسالت
شرح وظایف
فرایندها
دستورالعمل ها
بهبود تغذیه
معرفی کارکنان
بیان اهداف و رسالت
شرح وظایف
فرایندها
دستورالعمل ها
سلامت دهان و دندان
معرفی کارکنان
بیان اهداف و رسالت
شرح وظایف
واحدهای اداری مالی
کارگزینی
اسناد پزشکی
دبیرخانه
انبار
روابط عمومی
امور مالی
امور عمومی
نقلیه
تاسیسات
کارپردازی
مستندسازی و املاک
مراکز جامع سلامت
شهری
روستایی
مرکز آموزش بهورزی
معرفی آموزشگاه
معرفی
مدیریت
پرسنل
شورای بهورزی
شورای مربیان
چارت تشکیلات آموزشی
خدمات ارائه شده
پذیرش بهورز
آموزش و تربیت فراگیران بهورزی
آموزش و بازآموزی کارکنان نظام سلامت
سایر وظایف
فایل های آموزشی
دروس بهورزی
نوجوانان
مبانی بهداشت و کار در روستا
سالمندان
جوانان
تغذیه
ارتقا سلامت
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه مرکزی
معرفی پرسنل
شرح وظایف
لیست آزمایشات
آزمایشگاه خانوک
معرفی پرسنل
شرح وظایف
لیست آزمایشات
آزمایشگاه یزدان شهر
معرفی پرسنل
شرح وظایف
لیست آزمایشات
چارت سازمانی ستاد
دفترچه تلفن
ارتباط با مرکز
بیمارستان سینا
حوزه ریاست
درباره ما
واحد های درمانی
واحد های پاراکلینیک
آندوسکوپی
داروخانه
درمانگاه تخصصی
آزمایشگاه
دیالیز
فیزیوتراپی
رادیولوژی
بخش های بستری
اورژانس
ICU
CCU
NICU
اتاق عمل
زایشگاه
جراحی مردان
جراحی زنان
داخلی زنان و مردان
زنان و زایمان
اطفال
واحد های اداری
تغذیه
بهداشت حرفه ای
بهداشت محیط
فناوری اطلاعات
پذیرش و ترخیص
آمار و بایگانی
مددکاری
انبار و تدارکات
کارپردازی
تاسیسات
انتظامات
کارگزینی
حسابداری
اسناد و مدارک پزشکی
تجهیزات پزشکی
ثبت شکایات
فرم نظر سنجی از بیماران
فرم رضایت سنجی از همراهان
پرسشنامه سنجش فرهنگ ایمنی بیمار(HSOPSC)
فرم گزارش خطا
فرم نظرسنجی پرسنل
بهبود کیفیت و اعتبار بخشی
راهنمای مراجعین
نوبت دهی کلینیک تخصصی
ارتباط با بیمارستان
فرهنگ ایمنی بیمار
آموزش و ارتقاء سلامت
آموزش به بیمار
دستورالعمل های خود مراقبتی
پمفلت آموزشی
کلیپ های آموزشی
آموزش به کارکنان
میز خدمت
پیشنهادات و انتقادات
تماس با مراکز بهداشتی
نمونه گیری تیروئید
صدور کوپن شیر خشک
تایید مکان کسب
صدور کارت بهداشت
نقشه سایت
تغذیه
تغذیه
بهداشت حرفه ای
بهداشت محیط
فناوری اطلاعات
پذیرش و ترخیص
آمار و بایگانی
مددکاری
انبار و تدارکات
کارپردازی
تاسیسات
انتظامات
کارگزینی
حسابداری
اسناد و مدارک پزشکی
تجهیزات پزشکی
تاریخ ایجاد:
سه شبه 12 اسفند 1399
تاریخ بروزرسانی:
سه شبه 12 اسفند 1399
نام و نام خانوادگی
مدرک تحصیلی
سمت
شماره تماس
اعظم احمدی پور
لیسانس علوم تغذیه
کارشناس تغذیه
03431428224
شرح وظایف
1- تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان
2- تهیه و تدوین فرآیند مدیریت خدمات غذایی بیمارستان (شامل خرید مواد غذایی، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری و توزیع غذا...)
3- نگهداری، پیاده سازی و اجرای دستورالعمل ها، آیین نامه ها و بخشنامه های مرتبط در سطح بیمارستان
4- تعامل نزدیک با کارشناسان تغذیه معاونت درمان مربوطه جهت برنامه ریزی های مرتبط
5- همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت و سلامت کارکنان بخش تغذیه
6- همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت اماکن ارائه خدمات غذایی و تامین ایمنی کارکنان و محیط
7- همکاری با سایر بخش های اجرایی از جمله اعضاء تیم درمان، پرسنل بخش تغذیه و مقام مافوق درجهت بهبود ارائه خدمات غذایی
8- شرکت در دوره های آموزشی به منظور روزآمد کردن دانش و مهارت های مورد نیاز
9- برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی بهداشت و تغذیه برای پرسنل واحد مدیریت خدمات غذایی با همکاری کارشناس بهداشت محیط
10- تهیه و تدوین متون آموزش تغذیه جهت بیماران
11- سرپرستی و نظارت بر فرآیند تهیه، دریافت و خرید مواد غذایی، انبارسازی، آماده سازی و انتقال موادغذایی خام یا فرآوری شده، آماده سازی محلول گاواژ، طبخ، نگهداری غذای آماده یا غذاهای باقیمانده، توزیع غذا و میان وعده ها
12- تهیه شرح وظایف سرآشپز، آشپز، کمک آشپز، متصدی توزیع غذا و ظرفشو و سایر پرسنل کمکی در مدیریت خدمات غذایی
13- تهیه و تنظیم برنامه غذایی پرسنل مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشت
14- تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشت
15- اصلاح ساختار فیزیکی آشپزخانه و تطبیق آن با شرایط بهداشتی در همکاری با مسئول بهداشت محیط
HACCP
نظارت بر استقرار مراحل مرتبط
16- نظارت بر نحوه رعایت الزامات و استانداردهای خدمات غذایی توسط پیمانکار (در صورتی که برون سپارس انجام گرفته است
(
17- اجرای استاندارد های اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان
18- تشکیل کمیته تغذیه و رژیم درمانی به شکل دوره ای در صورت نیاز
19- جمع آوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیت های بخش تغذیه و بکارگیری نتایج در برنامه ریزی های آتی
20- بررسی گزارشات و آمار بخش تغذیه و ارسال بازخورد های دوره ای (ارائه گزارش- روند تغییر شاخص ها و ...) به معاونت درمان دانشگاه
نسخه قابل چاپ
پیوندهای مرتبط
وزارت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی کرمان
دانشکده علوم پزشکی زرند
آوای سلامت
نظرسنجـــی
کیفیت سایت را چگونه ارزیابی میکنید؟
خوب
متوسط
ضعیف
خوب
48%
متوسط
13%
ضعیف
37%
مرکز بهداشت :خیابان باهنر روبروی نیروی انتظامی
بیمارستان سینا :زرند میدان سجادیه ابتدای بلوار جمهوری اسلامی
اورژانس 115 :انتهای بلوار جمهوری
مرکز بهداشت :33422828-034
بیمارستان سینا : 3 - 03431428000
امروز: 378
بازدید کل: 1,112,968
آخرین بروزرسانی: دو شنبه 12 خرداد 1404
آدرس آی پی: 172.27.253.190
© Copyright ©2025
kmu.ac.ir
All Rights Reserved. Powered by
targan.ir
Version 5.6.161® |
کلیه حقوق این سامانه متعلق به مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی کرمان می باشد.
حذف کلیه موارد