دراین جلسه ابتدا مهندس امیری مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای ضمن خیرمقدم ، به بیان عوارض رنگها و سایر مواد شیمیایی افزودنی مثل جوش شیرین ، استفاده از روغن به دفعات متعدد وبرخورد قاطع با متخلفان در اموری مثل استفاده از رنگ های غیرمجاز ، رعایت مسائل ایمنی و بهداشت حرفه ای در این مراکز ، توجه ویژه به رعایت مقررات بهداشتی وتقدیراز صنوف نمونه دراولین روز شروع بسیج سلامت نوروزی پرداختند در ادامه خانم مهندس عرب کارشناس موادغذایی در خصوص رعایت بهداشت محیط ، بهداشت موادغذایی ، شرایط نگهداری مواد غذایی و دستورالعمل اجرایی قانون اصلاح ماده 13در اینگونه مراکز در قالب پاورپوینت آموزشهای لازم را ارائه دادند